Ωροσκόπιο

καιρός weather.gr
ΟΜΟΡΦΙΑ

'ΑΝΔΡΑΣ:ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΥΡΩΔΙΑ!Η εφίδρωση είναι μια φυσιολογική λειτουργία του σώματος, απαραίτητη για την εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του και την αποβολή τοξινών. Ο ιδρώτας που παράγει το σώμα είναι άοσμος. Η κακοσμία οφείλεται στα βακτήρια που αναπτύσσονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ιδιαίτερα σε περιοχές με τριχοφυΐα, όπως είναι οι μασχάλες. Έτσι, το αποσμητικό τους καλοκαιρινούς μήνες όταν η εφίδρωση αυξάνεται κατακόρυφα, πρέπει να γίνει ένας από τους καλύτερους φίλους σας...

Διαλέξτε το σωστό αποσμητικό

- Αν έχετε έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της μασχάλης, επιλέξτε ένα αποσμητικό σε σπρέι.
- Αν έχετε αραιές τρίχες, επιλέξτε roll-on.
- Τα αποσμητικά σπρέι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα και να αντικαταστήσουν το άρωμά σας, ειδικά το καλοκαίρι.
- Δείξτε προσοχή στην ένδειξη που αναγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος: Τα deodorant δεν εμποδίζουν την έκκριση του ιδρώτα, αλλά αποτρέπουν την κακοσμία, σε αντίθεση με τα anti-transpirant (περιέχουν άλατα αλουμινίου) που δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ πάνω στους ιδρωτοποιούς αδένες και μειώνουν την ποσότητα του ιδρώτα.


Αυτό το ξέρατε;

Ο ανδρικός ιδρώτας είναι διαφορετικός από το γυναικείο, λόγω της τεστο­στερόνης. Γι' αυτόν το λόγο, τα ανδρικά αποσμητικά διαφέρουν από τα γυ­ναικεία στη σύν­θεσή τους!

Πηγή Vita.gr

<< Επιστροφή


πρόγνωση καιρού από το weather.gr
   Προφιλ   Προσωπικά Δεδομένα   Όροι Χρήσης  Επικοινωνία  Sitemap  Στατιστικά