Ωροσκόπιο

καιρός weather.gr
ΟΜΟΡΦΙΑ

ΑΝΔΡΑΣ:ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ!


Oι σακούλες ταλαιπωρούν
μεγάλο ποσοστό των ανδρών, ιδιαίτερα από την τέταρτη δεκαετία και μετά, αφού η επίδραση του χρόνου, των γονιδίων και της κληρονομικότητας ευθύνεται για τη συγκέντρωση λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης, κακές συ­νήθειες, όπως οι λίγες ώρες ύπνου και η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλατιού, αλμυρών φαγητών και αλκοόλ, ευνοούν την κατακράτηση υγρών και εντείνουν το πρόβλημα.

Τι να κάνετε
Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες ελαττώνοντας το αλάτι, τις αλμυρές τροφές και το αλκοόλ και αυξάνοντας την κατανάλωση νερού. Όταν πλένετε το πρόσωπό σας με δροσερό νερό, να ρίχνετε άφθονο στα μάτια σας. Μια εξειδικευμένη κρέμα ματιών θα μειώσει σημαντικά το πρήξιμο, ενώ, συμπληρωματικά, χρησιμοποιήστε κρύες κομπρέσες ή ροδέλες από αγγούρι, που θα βοηθήσουν άμεσα. Και επειδή οι ρυτίδες δημιουργούνται όταν μισοκλείνετε τα μάτια, μην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά ηλίου.

Τι να αναζητήσετε σε μια κρέμα
Επιλέξτε προϊόντα με συστατικά όπως η καφεΐνη, το χαμομήλι και η βιταμίνη Ε. Αν είναι σε μορφή τζελ, να τα φυλάτε στο ψυγείο, επειδή χαρίζουν αίσθηση δροσιάς, ενώ αυξάνεται και η αποτελεσματικότητά τους.

Αυτό το ξέρατε;
Κατά μέσο όρο ανοιγοκλείνουμε τα μάτια 10.000 φορές μέσα στην ημέρα! 


ΠΗΓΗ Vita.gr
 

<< Επιστροφή


πρόγνωση καιρού από το weather.gr
   Προφιλ   Προσωπικά Δεδομένα   Όροι Χρήσης  Επικοινωνία  Sitemap  Στατιστικά