Ωροσκόπιο

καιρός weather.gr
ΟΜΟΡΦΙΑ

ΑΝΔΡΑΣ:ΠΩΣ...TEEN ΕΙΔΕ?


Τι να περιμένεις...
 

-
Με την έναρξη της εφηβείας, ξεκινά η έκκριση κάποιων ορμονών, των ανδρογόνων, που προκαλούν αύξηση του μεγέθους των σμηγματογόνων αδένων και της παραγωγής τους σε σμήγμα. 'Ενα από τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι η αυξημένη λιπαρότητα στο πρόσωπο και τα μαλλιά, ενώ, αν υπάρχει προ­διάθεση, μπορεί να εμφανιστούν σπυράκια, μαύρα στίγματα, ακόμη και ακμή. 'Ετσι, θα πρέπει να πλένεις συχνότερα το πρόσωπό σου και τα μαλλιά σου με προϊόντα που δρουν κατά της λιπαρότητας. 

-
Αύξηση της τριχοφυΐας στο σώμα και το πρόσωπο. 'Οταν ξεκινήσεις το ξύρισμα, να χρησιμοποιείς αφρό ξυρίσματος και κάποιο ξυραφάκι με διπλή ή τριπλή λεπίδα, ώστε να μην ερεθιστεί η επιδερμίδα σου. Προσπάθησε να ξυρίζεσαι μόνο προς τη φορά ανάπτυξης των τριχών και ποτέ κόντρα. 

-
Οι ιδρωτοποιοί αδένες μεγαλώνουν και εκκρίνουν περισσότερο ιδρώτα, ο οποίος δεν εμφανίζεται μόνο σε στιγμές έντονης δραστηριότητας, αλλά και σε στιγμές άγχους ή ψυχολογικής πίεσης. Μην παραμελείς, λοιπόν, το καθημερινό σου μπάνιο και τη χρήση ενός αποσμητικού αμέσως μετά. 


 Πηγή Vita.gr

<< Επιστροφή


πρόγνωση καιρού από το weather.gr
   Προφιλ   Προσωπικά Δεδομένα   Όροι Χρήσης  Επικοινωνία  Sitemap  Στατιστικά