Ωροσκόπιο

καιρός weather.gr
ΟΜΟΡΦΙΑ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!

Αποφεύγοντας την υπερβολή και με προτίμηση στο νεανικό λουκ, το μακιγιάζ τώρα εγκαταλείπει τα σκούρα χρώματα και αποκτά φωτεινότητα. Με πρωταγωνιστή τις ροζ αποχρώσεις, η θηλυκότητα επιστρέφει με χαρούμενη διάθεση.

Aπό τις πιο απαλές αποχρώσεις του μέχρι το τριανταφυλλί και το βαθύ φούξια, το ροζ είναι το χρώμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να παίξει διάφορους ρόλους ανάλογα με τη διάθεσή σας. Φρέσκο και νεανικό, γίνεται αέρινα ρομαντικό ή αποκτά ένταση και μετατρέπεται σε αισθησιακά τολμηρό.

- Μία από τις κυρίαρχες τάσεις φέτος στο μακιγιάζ είναι τα τονισμένα μάγουλα με ρουζ. Προτιμήστε το ρουζ να είναι σε κρεμώδη μορφή, που θα χαρίσει ένα φυσικό, φρέσκο αποτέλεσμα. Απλώστε το με τα δάχτυλα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις.
- Μία σκιά ματιών σε ανοιχτή ροζ απόχρωση φωτίζει το βλέμμα. Προσέξ­τε, όμως, να βάλετε λίγη ποσότη­τα, γιατί διαφορετικά θα δείχνει αφύσικο. Στα ανοιχτόχρωμα μάτια ταιριάζουν οι πιο σκούρες ­αποχρώσεις, ενώ στα σκούρα οι πιο ανοιχτές.
- Για τα χείλη, επιλέξτε ένα lip gloss σε ανοιxτό χρώμα για μια πρωινή, δροσερή εμφάνιση. Για το βράδυ, τονίστε τα με ένα φούξια κραγιόν για ένα πιο μοντέρνο λουκ.
Για να αναδείξετε περισσότερο τη λάμψη και την ένταση του χρώματος, οι make-up artists του Dior προτείνουν να εφαρμόσετε πρώτα μια ελαφριά βάση στα χείλη, για να «εξαφανίσετε» το φυσικό χρώμα.

Πηγή Vita.gr

<< Επιστροφή


πρόγνωση καιρού από το weather.gr
   Προφιλ   Προσωπικά Δεδομένα   Όροι Χρήσης  Επικοινωνία  Sitemap  Στατιστικά