Ωροσκόπιο

καιρός weather.gr
ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ / ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Η ζωή είναι χρώμα!!! Τα πάντα είναι ΧΡΩΜΑ... τριγύρω μας και ξεχωριστά το καθένα (με την πάροδο του χρόνου) έγινε σύμβολο που περιλαμβάνει μία ευρύτητα ομογενών εννοιών. 'Ετσι, κάθε χρωματική απόχρωση εκπέμπει μια δόνηση διαφορετικής συχνότητας και προκαλεί στο άτομο (που το επιλέγει) συναισθήματα και ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Ανακαλύψτε λοιπόν, τον χρωματικό συνδυασμό εκείνο, που ανάλογα την περίπτωση, σας χαρίζει ψυχική και πνευματική ισορροπία, καλή διάθεση ενώ σας εξασφαλίζει θετική ενέργεια στο χώρο που κινήστε, στα ρούχα που φοράτε και.... στα λουλούδια που επιλέγετε...
Από την Λίλυ Κωνσταντοπούλου

ΚΟΚΚΙΝΟ+ΚΟΚΚΙΝΟ

Κόκκινο... κτυπάτε σε όλα, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει σε όλους τους τομείς. Ο συνδυασμός αυτός εκφράζει πάθος, ένταση και διάχυτη σεξουαλικότητα. Ακόμα, έξαψη, πόθο και οργή. 'Εντονη μαχητική διάθεση με τους άλλους αλλά και ... με τον εαυτό σας (τα βάζετε μαζί του και τον μαλώνετε πολλές φορές).

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Ο χρωματικός συνδυασμός αυτός εκφράζει την γλυκύτητα και την χαρά που οδηγεί στο πάθος και τον πόθο.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Η αυτό-έκφραση και η λάμψη (σε αυτό τον χρωματικό συνδυασμό) του έρωτα και του πάθους σβήνει την ανάμνηση κάθε άλλης προηγούμενης εμπειρίας.

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Η αγάπη και η διάθεση στο να συμπάσχεις με τον άλλον στα προβλήματα του σε αυτό τον χρωματικό συνδυασμό κρύβει στο βάθος μια «μεθοδική» ορμητικότητα με πρόσβαση στο πάθος. Ακόμη, μια φαινομενική ηρεμία με μια ανώτερη ποιότητα έκφρασης όπου οδηγεί στην έντονη εξωτερίκευση έκφρασης του συναισθηματικού πόθου.

ΜΠΛΕ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Συνδυασμός χρωματικός με κρύο (ψυχρότητα) και ζέστη (ζεστά συναισθήματα) ταυτόχρονα. Πλατωνικός, εγκεφαλικός έρωτας όπου κορυφώνεται και βρίσκει διέξοδο.

ΜΟΒ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Πίκρα και απογοήτευση από το παρελθόν που... ωστόσο, ολοκληρώνεται μέσα από τον πόθο και το πάθος.

 [1]  2  3  4  5  6

πρόγνωση καιρού από το weather.gr


   Προφιλ   Προσωπικά Δεδομένα   Όροι Χρήσης  Επικοινωνία  Sitemap  Στατιστικά