Ωροσκόπιο

καιρός weather.gr
ΓΑΜΟΣ / ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...Αρκετοί είναι οι παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν για τον στολισμό και γενικότερα για τη διακόσμηση ενός γάμου.

Πρώτο και ουσιαστικότερο βήμα είναι να επιλέξετε το ύφος, τα χρώματα και το θέμα που θέλετε να υιοθετήσετε για τον γάμο σας. Αυτό βέβαια είναι άρρηκτα συνδεδεμένο τόσο με τους χώρους όπου θα τελεστεί το μυστήριο και θα δωθεί η δεξίωση, όσο και με την εποχή που σκοπεύετε να παντρευτείτε.


Στη συνέχεια επισκεφθείτε αυτούς τους χώρους, πληροφορηθείτε για το τι επιτρέπεται και τις απαγορεύσεις που ίσως υπάρχουν όσον αφορά τη γαμήλια διακόσμηση και κατόπιν απευθυνθείτε σε ανθοπωλεία, όπου έμπειροι επαγγελματίες θα σας προσφέρουν ιδέες και λύσεις ιδανικές για το προσωπικό σας γούστο και το concept του γάμου σας.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ο στολισμός που έχετε επιλέξει για την εκκλησία, να μπορεί να διακοσμήσει εξίσου όμορφα και αρμονικά τον χώρο της δεξίωσης (με μικρές διαφοροποιήσεις ή extra πινελιές, εάν κριθεί αναγκαίο). 'Ετσι το σκηνικό και η θεματολογία του γάμου σας δε θα αλλάξει και παράλληλα θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω να είστε σίγουροι πως θα έχετε επιτύχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και η σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

 

Οι φωτογραφίες είναι από το βιβλίο του Robert Koene "Wedding Stories"

<< Επιστροφή


πρόγνωση καιρού από το weather.gr


   Προφιλ   Προσωπικά Δεδομένα   Όροι Χρήσης  Επικοινωνία  Sitemap  Στατιστικά