Ωροσκόπιο

καιρός weather.gr
ΓΑΜΟΣ / ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Η γαμήλια διακόσμηση εξαρτάται κυρίως απο τον χώρο που θα λάβει μέρος το μυστήριο του γάμου.
Είτε πρόκειται για έναν μεγαλοπρεπή ή αντίστοιχα μικρό ναό, ένα εξωκκλήσι ή κτήμα, ακόμη και αν ο χώρος περιβάλλεται από θάλασσα, βουνό, ή το τοπίο διακρίνεται από πυκνή βλάστηση. Σε κάθε περίπτωση οι διακοσμητικές προτάσεις είναι πολλές, αλλά φροντίστε οι επιλογές σας να συμβαδίζουν με την ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του χώρου.

Ανάλογα με την εποχή του χρόνου το μυστήριο τελείται στον εσωτερικό ή στον προαύλιο χώρο του ναού.
Στον εσωτερικό χώρο, εκτός από τις δύο λαμπάδες που θα δεσπόζουν αριστερά και δεξιά από το τραπέζι με το ευαγγέλιο, μπορείτε να διακοσμήσετε τον διάδρομο όπου σας οδηγεί στο ιερό, με συνθέσεις από λουλούδια και κεριά σε βάσεις της αρεσκείας σας, τοποθετημένες αντικρυστά σε όλο το μήκος του.
Εάν επιθυμείτε μία οικονομικότερη λύση τότε επιλέξτε μπουκέτα από λουλούδια, τα οποία θα δεθούν με όμορφες κορδέλες στα υπάρχοντα κολονάκια του ναού.
Επιπλέον για να εμπλουτίσετε τον στολισμό, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν δύο μεγάλες και επιβλητικές συνθέσεις ή δενδράκια αντίστοιχα, στην Ωραία Πύλη πίσω από τις λαμπάδες.

'Οσον αφορά τον εξωτερικό χώρο ιδιαίτερα σημαντικό είναι το σημείο όπου θα περιμένει ο γαμπρός και η απόσταση που θα διανύσει η νύφη ωσότου φτάσει στον αγαπημένο της.
Δημιουργήστε με ένα χαλί ή όμορφα κομψά υφάσματα ένα νοητό διάδρομο όπου θα περπατήσει η νύφη και διακοσμήστε με συνθέσεις, κεριά, γυάλες με χρωματιστό νερό και φανάρια. Σε περίπτωση που ο γάμος τελείται πρωινές ώρες αποφύγετε τα κεριά, καθώς το φυσικό φως του ηλίου υπερισχύει, και προτιμήστε κάτι που θα προσδώσει ένταση στην ατμόσφαιρα και θα τραβήξει τα βλέμματα των καλεσμένων.
Συμπληρώστε αυτή τη μαγική εικόνα στολίζοντας την πόρτα και τις δύο μεγαλοπρεπείς κολόνες του ναού με γιρλάντες, στεφάνια και κορδέλες.

 

Οι φωτογραφίες είναι από το βιβλίο του Robert Koene "Wedding Stories"

<< Επιστροφή


πρόγνωση καιρού από το weather.gr


   Προφιλ   Προσωπικά Δεδομένα   Όροι Χρήσης  Επικοινωνία  Sitemap  Στατιστικά